Wie zijn wij

Mr. J.W.M. (Jeroen) van Loon

RB, partner, fiscalist

Jeroen is een allround fiscalist die uitgebreide ervaring heeft met familiebedrijven en vermogende particulieren. Jeroen begeleidt tevens aan- en verkooptrajecten van ondernemingen en adviseert u hierbij op onder andere fiscaal en juridisch terrein.

L.R. (Rein) Ligtenberg

AA, partner, accountant

Rein is een allround MKB-accountant en kan u begeleiden bij het opzetten en inrichten van de administratieve organisatie. Rein kan u op een begrijpelijke wijze wegwijs maken in het doolhof van de huidige (fiscale) wet- en regelgeving en uw administratie.

Mr. T.A.J. (Tom) van Elsakker

RB, partner, fiscalist

Tom is een allround fiscalist die uitgebreide ervaring heeft met het adviseren van ondernemingen binnen de MKB-praktijk. Daarnaast verricht Tom ook fiscaal juridische advisering voor controleplichtige ondernemingen en vermogende particulieren.

A.J. (Aram) Roozemond

AA, partner, accountant

Aram is een allround MKB-accountant en begeleidt graag ondernemers bij het verbeteren van financiële resultaten op basis van uw verdienmodel, evenals het opstellen van begrotingen en optimalisering van de financierings- en juridische structuur.

M.C.A. (Mart) Huijgens

Accountmanager

Mart is een ervaren accountmanager en salarisadviseur. Hij voorziet zijn klanten van adviezen op salaris-, administratief- en fiscaal gebied. Mart neemt tevens de gehele salaris- en personeelsadministratie voor u uit handen.