Onze missie

Onze naam staat voor vertrouwen, de centrale bouwsteen van onze dienstverlening naast integriteit, vakkennis en persoonlijk contact. Onze jarenlange ervaring bij grote adviesorganisaties in combinatie met grote affiniteit met het midden- en kleinbedrijf, sterkt onze overtuiging dat wij ruimschoots zullen voldoen aan uw verwachtingen op het vlak van accountancy, fiscaal, juridisch en bedrijfsadvies. Wij werken oplossingsgericht en denken daarbij niet in problemen maar in uitdagingen.

Confida biedt u dezelfde deskundigheid als de grote landelijke en regionale adviesorganisaties, maar dan met een hoge mate van oprechte betrokkenheid en tegen aantrekkelijke, vooraf gecommuniceerde, tarieven. Wij streven ernaar een vertrouwensrelatie met u op te bouwen waarin u al uw vraagstukken met ons kan en wil delen. Onze relaties voelen daardoor geen terughoudendheid om ons belangrijke zaken zoals strategie, beleid, persoonlijke situaties etc. voor te leggen. Wij vinden het belangrijk om met onze relaties mee te denken.

Aangezien wij niet alle specialistische kennis in huis hebben, maken wij gebruik van ons netwerk van (inter-)nationale topspecialisten dat wij in de afgelopen decennia hebben opgebouwd. Voordeel voor u is dat u alleen betaalt voor deze topspecialisten als deze voor u aan de slag gaan en dus niet als overheadkosten verrekend worden in onze standaardtarieven.

U kunt van ons kwalitatief hoogstaand werk verwachten, en een proactieve houding ten aanzien van advisering en dienstverlening. Dat is de echte meerwaarde van onze werkwijze.